Welkom Toon, onze nieuwe verpleegkundige!

Gepubliceerd op 14 oktober 2022 om 16:00

Wij zijn als praktijk continu op zoek naar manieren om de zorg die we bieden te verbeteren en praktisch haalbaarder te maken. U hoorde misschien reeds in de media dat huisartsen vaak overspoeld worden door administratief werk en dat dit een weerslag heeft op de tijd die we overhouden voor onze kerntaken. We kiezen er daarom voor om ons team in oktober uit te breiden met Toon, een verpleegkundige. Toon kan enkele taken uit onze handen nemen zodat wij meer tijd krijgen om kwalitatieve zorg te bieden. 

Jullie zullen bij hem terecht kunnen voor bijvoorbeeld bloedafnames, preoperatieve onderzoeken, het uitspoelen van de oren, verwijderen van hechtingen, wondzorg en nog veel meer. Uiteraard verloopt dit steeds in nauwe samenwerking met de artsen en zal je na een onderzoek, bij de arts terecht kunnen voor de bespreking van de resultaten.

Meer info over hoe dit in zijn werk zal gaan, vind je hierWij zijn er alvast van overtuigd dat Toon een waardevolle aanvulling zal zijn van ons team en we hopen dat jullie, onze patiënten, hier de vruchten van zullen plukken. We kijken alvast uit naar jullie feedback!